Mi-shil'ın kuralları!
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mi-shil'ın kuralları!
tamam bu kadar.sabrımı tükettiniz.bundan sonra yeni sistemimiz olan banned olayını kullanacağım.aslında uzun süredir vardı.ben de herkesin kusurunu kapattım ve kullanmadım.ama banane canım!
Ben Mi-shil! bundan sonra aramızda mesafe olacak.İlkem olan:
Cezalandırırken fırtına gibi keskin,ödüllendirirken ağır ve seri kanlı...
sözünü uygulayacağım! neden mi? çünkü size ne kadar yüz verirsem şımarıyorsunuz.tepeme çıkıyorsunuz! eskiden saygı vardı.resmiyet vardı.düzen vardı.ben ne zaman sizlere sevgiyle yaklaşmaya başladım,resmiyeti kaldırdım,siz azdınız canım!
yeter! gerçekten sizleri tebrik ediyorum yani! dün ilk kez birini banladım.merdivenlerden aşağı yuvarlandım o kadar yani kan beynime çıktı! kafamı çarptım hala acıyor,ayağımı burktum ve yaralandım.şimdi bileğimde sargı bezi evde geziyorum!
bundan sonra bana saygısızlık eden,saygısızca konuşana hemen ceza verilecektir!
otoritemi sarsmaya çalışanlar gerekirse sınırsız veyahut uzun süreli ban alacaktır!!!
moderatörler,deneme moderatörler,süper moderatörler,co adminler,stardoll yönetmenler bana özel mesaj ile msn adreslerini bildirsin.bundan sonra emrimden çıkanlar ağır şekilde cezalandırılacak!
Yönetici Mi-shil
Ben Mi-shil! bundan sonra aramızda mesafe olacak.İlkem olan:
Cezalandırırken fırtına gibi keskin,ödüllendirirken ağır ve seri kanlı...
sözünü uygulayacağım! neden mi? çünkü size ne kadar yüz verirsem şımarıyorsunuz.tepeme çıkıyorsunuz! eskiden saygı vardı.resmiyet vardı.düzen vardı.ben ne zaman sizlere sevgiyle yaklaşmaya başladım,resmiyeti kaldırdım,siz azdınız canım!
yeter! gerçekten sizleri tebrik ediyorum yani! dün ilk kez birini banladım.merdivenlerden aşağı yuvarlandım o kadar yani kan beynime çıktı! kafamı çarptım hala acıyor,ayağımı burktum ve yaralandım.şimdi bileğimde sargı bezi evde geziyorum!
bundan sonra bana saygısızlık eden,saygısızca konuşana hemen ceza verilecektir!
otoritemi sarsmaya çalışanlar gerekirse sınırsız veyahut uzun süreli ban alacaktır!!!
moderatörler,deneme moderatörler,süper moderatörler,co adminler,stardoll yönetmenler bana özel mesaj ile msn adreslerini bildirsin.bundan sonra emrimden çıkanlar ağır şekilde cezalandırılacak!
Yönetici Mi-shil
Geri: Mi-shil'ın kuralları!
çağla abl sen kimi banladın biliyorum ama yeter senin de varsa benim de var!
gökçe denen o kız benden bir seyler aldı ve üstüne basa basa söylüyorum HESABIMIN ÇALINDIĞINI BİLE BİLE O KIYAFETLERİ ALDI VE SATMIYOR DİLAN'I VE BENİ BANLADI HİÇ BİR ŞEY DEĞİLİM ŞU ANDA BİR YAZI YAZMIYOR ADIMIN ALTINDA!!!!
gökçe denen o kız benden bir seyler aldı ve üstüne basa basa söylüyorum HESABIMIN ÇALINDIĞINI BİLE BİLE O KIYAFETLERİ ALDI VE SATMIYOR DİLAN'I VE BENİ BANLADI HİÇ BİR ŞEY DEĞİLİM ŞU ANDA BİR YAZI YAZMIYOR ADIMIN ALTINDA!!!!
Bloom_Hannah_1- Mesaj Sayısı : 810
StarPuan : 1028
StardollPuan : -8
Bloom_Hannah_1 demiş ki:çağla abl sen kimi banladın biliyorum ama yeter senin de varsa benim de var!
birincisi sen kim oluyorsun da bana karşı geliyorsun?
ikincisi dilan da kim?
bu arada bilgisizce konuşma.banned listesinde ismin yok.sadece sistematik bir hata.dün rütbeleri düzenlerken ve bakın yaparken olmuş olmalı baacağım ve isminin yeşil yazması önemli
ismim yesil tamam da biiiiiiiiir sürü bedava paylastım hemde biiiiiiiir sürü ama bi türlü co-admin olamıyorum o it_girl_fashion bile oluyo yapsa bile!!!
Bloom_Hannah_1 demiş ki:ismim yesil tamam da biiiiiiiiir sürü bedava paylastım hemde biiiiiiiir sürü ama bi türlü co-admin olamıyorum o it_girl_fashion bile oluyo yapsa bile!!!
birincisi ben yani Mi-Shil atama yaparım.bir de Zeynep.Belki haketmediğini düşünüyorum senin co-admin liği çünkü co admin admin yarısı.öyle ki co admin olmak için benim yarım kadar bedava yazmalısın atak olmalısın ve saygılı olmalısın
senin kuzenin acaba kaç bedava paylastı ve su anda CO-ADMİN!!!
ne?! o kız üye olduğundan beri mesaj yazıyor. ve benim başımın etini yiyor.ama ben onu 5 ay beklettim.ve önemli olan bedava paylaşmak değil.başka konular da olur! sanki sen çok paylaşıyorsun! senin paylaştıklarının çoğunu önceden paylaşıyorlar
özür dilerim yaptıklarımdan dolayı söz saygısızlık yok!
Witch (Queen-Wampire)- StardollCo-Admin
StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96
QueenWampire demiş ki:özür dilerim yaptıklarımdan dolayı söz saygısızlık yok!
hele bir saygısızlık yap zaten...
çağla abla gercekten merdivenmi yuvarlandın gecmiş olsun bende sanan bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
StarPuan : 806
StardollPuan : 13
Doğum tarihi : 06/05/99
geçmiş olsun
Witch (Queen-Wampire)- StardollCo-Admin
StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96
afedersin çağla abla ama herkese prensesim kuzucuğum bize?
Ama ben herzaman Sevgiye prenses derim.Nedenini de bir tek o biliyor zaten değil mi Sevgi ?
tmm da peki neden bizde sendeki sevgideki hatta gökçedeki yıldız yok benle Queen-Wampire de neden yok onalr neden hep özel biz neden değiliz özel bir farklılıkları mı var yani anlamıyorum ki hepimiz üyeyiz ama onlardan farkımız ne Co-admin değiliz hatta moderatör değiliz neden ya hep onlar hep gökçe hep sevgi neden bir kere de dilan veya yaren ddeğil bizim eksikliğimiz ne nlardan farkları neler ??????????????
yaren sen ne demek istiyosun farklılıgımız ne biliyomusun böyle davranmam tamam bunumu isitiyosun çağla abla bana lütfen bidaha prenses filan deme cünkü birilerinin zoruna gidiyor eger yaren başka bişeyde isityosan söyle yani co adminliktende cıkabilirim için rahatlar
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
StarPuan : 806
StardollPuan : 13
Doğum tarihi : 06/05/99
1 sayfadaki 1 sayfası