bedavar var ama bilinmiyor
+3
~Jelly
cat_girl_rich
canzey15
7 posters
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası
bedavar var ama bilinmiyor
arkadaşlar bi kızda bedava barbie saçı gödm muhtemelen yeni olmalı onu bulursanız yazrmsnz
canzey15- Mesaj Sayısı : 114
StarPuan : 151
StardollPuan : 6
Doğum tarihi : 21/03/94
Geri: bedavar var ama bilinmiyor
yha bn denedim ve buldum proxy den barbieNL kulübünee üye olunca bir o barbi saçı, bide yastık gelio
cat_girl_rich- Mesaj Sayısı : 46
StarPuan : 54
StardollPuan : 7
Doğum tarihi : 17/10/98
nasıl yane proxy den :S
ben galba buldmm myproxy.ca ya girin stardoll.com yazın giriş yapınklüplere girin arama yerine barbie yazın en başta BarbieNL klübü var ona tıklayın (bn tıkladm sayfa görüntülnmedi) sonrada klübe üye olncktır heralde
ayarlardan diolar ama bn denedim yapamadım bütün proxyleri deniyorum. hepsinde çıkıo ama tıklayınca ya açılmıo yada üye olunmuo
bu bedavalar için bir internet sayfası açın. Açtığınız sayfada araçlara oradan internet seçeneklerine tıklayın. Bağlantılar sekmesine daha sonra yerel ağ ayarlarına tıklayın. Proxy sunucu bölümündeki kutucuğu işaretleyip adrese 217.144.108.12 b. noktasına 80 yazın. Tamama ve yeniden tamama tıklayın. Daha sonra www.stardoll.com/nl/clubs/home.php?id=1620274 adresine gidin. Üyelik girişi yapın. Sayfanın açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra açılan clübe üye olun. Bedavalar sizindir. Ama sabırlı olun
buldummm bak !!!!
buldummm bak !!!!
bnm gene olmadı ayarları yaptm bi türlü tıkladığım sayfa açılmıyo sinir kapıcam westlywudson snnkinide denedm açılmadı
Hayır buda olmuyor kii...cat_girl_rich demiş ki:bu bedavalar için bir internet sayfası açın. Açtığınız sayfada araçlara oradan internet seçeneklerine tıklayın. Bağlantılar sekmesine daha sonra yerel ağ ayarlarına tıklayın. Proxy sunucu bölümündeki kutucuğu işaretleyip adrese 217.144.108.12 b. noktasına 80 yazın. Tamama ve yeniden tamama tıklayın. Daha sonra www.stardoll.com/nl/clubs/home.php?id=1620274 adresine gidin. Üyelik girişi yapın. Sayfanın açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra açılan clübe üye olun. Bedavalar sizindir. Ama sabırlı olun
buldummm bak !!!!
Arkadaşlar bu bedavalar için bir internet sayfası açın. Açtığınız sayfada araçlara oradan internet seçeneklerine tıklayın. Bağlantılar sekmesine daha sonra yerel ağ ayarlarına tıklayın. Proxy sunucu bölümündeki kutucuğu işaretleyip adrese 217.144.108.12 b. noktasına 80 yazın. Tamama ve yeniden tamama tıklayın. Daha sonra www.stardoll.com/nl/clubs/home.php?id=1620274 adresine gidin. Üyelik girişi yapın. Sayfanın açılmasını bekleyin. Açıldıktan sonra açılan clübe üye olun. Bedavalar sizindir. Ama sabırlı olun çünkü çok yavaş ilerliyor. Yalnız işiniz bittikten sonra araçlara internet seçeneklerine bağlantılar sekmesine ve yerel ağ ayarlarına tıklayıp o kutucuğa yeniden tıklayıp bu özelliği kapayın. Yoksa bilgisayarınız çok yavaş ilerler.
ben böle buldum stardoll.blogspot diye bi yer var selingirlsin ondada var saç
ben böle buldum stardoll.blogspot diye bi yer var selingirlsin ondada var saç
Vampire_Star- Mesaj Sayısı : 21
StarPuan : 25
StardollPuan : 5
canzey15 demiş ki:bnm gene olmadı ayarları yaptm bi türlü tıkladığım sayfa açılmıyo sinir kapıcam westlywudson snnkinide denedm açılmadı
bn de bnmkini denedm olmuyoo pf
ne yaparsak yapalım olmuyorrr
fulie- Mesaj Sayısı : 16
StarPuan : 19
yoo nie geçsn sonuçta bunu proxyden fln girip yapmıyoruz culupten yapıoruz geçmez yani her an verirler
klübe basıyorum aradığınız klübe ulaşılamıyor diyor =(
irm00- Mesaj Sayısı : 5
StarPuan : 5
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası