Stardoll
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bedava küpe!

3 posters

bedava küpe! Empty bedava küpe!

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 2:12 pm

bedava küpe için http://www.bramkaproxy.ufux.net/ adresine gidin ve çıkan sayfadaki kutucuğa http://www.stardoll.com/en/contest/view.php?id=315 yazıp entere basın. Açılan sayfada üyelik girişi yapın ve daha sonra oradaki 4 soruluk testi sallama işaretleyip yarışmaya katıla basın.

bedava küpe! Bedava
(resim alıntıdır ben değilim,yandaki resimdeki benim bilgilerinize Very Happy)
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

StarPuan : 1904
StardollPuan : 56
Doğum tarihi : 23/02/98

http://mi-shil.blogspot.com/

bedava küpe! Empty Geri: bedava küpe!

Mesaj tarafından AsLy C.tesi Nis. 17, 2010 3:24 pm

teşekkürler almştm Smile ama bence başka bir blog.dan kopyalayıp yapıştırman yanlş..o insan.da okadr uğraşmış. link.ler hariç diğerlerinin kendin yazabilirdin. böyle yapmaya devam edersen emek hırsızlığı yapmış oluyorsun..kendini,bu yazıyı kopyaladığın blog.un sahibinin yerine koy.gerçekten kötü hissediyor insn :S
AsLy
AsLy
StardollS.moderatör
StardollS.moderatör

StarPuan : 170
StardollPuan : 4
Doğum tarihi : 17/03/96

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 5:26 pm

canım vakti olmadığı zaman insan yapmak zorunda kalıyor.hele de bir sürü ödevin olduğu zaman.bu foruma bedava mı bulayım her gün uğraşarak yoksa sbs'ye mi hazırlanayım.dershaneye mi gideyim test mi çözeyim?okul ödevlerimi mi yapayım yoksa kendime vakit mi ayırayım?yaşının kaç olduğunu bilemiyorum belki aynı yaştayızdır yada büyüksündür benden.ama gerçekten öğrencilerin omuzlarında çok fazla yük var.bir de eğer blogum olsaydı ve benim yazdığım şeyler başka forumlarda paylaşılsaydı gurur duyardım.çünkü forumum takip ediliyor birileri kadar derdim.hangi forumları veya blogları takip ettiğimi yazmayacağım mesajlarda.belki bazı üye arkadaşlarımız da aynı forumları yada blogları takip ediyorlardır.ancak bu da benim meslek sırrım olsun.ben burada diğer bedava paylaşan arkadaşlarımla beraber bir çok paylaşım yapıyorum.ancak herkes bakıp geçiyor.yorum yazan ender nazik insanlar var.lütfen sende biraz bizi de anla.ben ve diğer arkadaşlar onca işimizin arasında buraya da vakit ayırıyoruz.benim ve diğer arkadaşların böyle bir zorunluluğu yok.sadece kendimize yapıp burada paylaşmayabiliriz.ancak biz sizi de düşünüp paylaşıyoruz bedavaları.bizim yaptığımızın bir fedakarlık olduğunu da unutma.bu fedakarlığı onca işimizin arasında yaptığımızı da göze alarak seni kınıyorum arkadaşım.şu an ne kadar sinirlendiğimi anlatamam.tamam o zaman madem daha önce almıştın küpeyi neden o kadar rencide etmeye çalışıyorsun.ancak beceremiyorsun.ben alışığım maalesef.o zaman madem çok istiyorsun bende sadece kendime yapar bencil olurum.ancak olamıyorum yapım gereği.siz faydalanın eviniz güzel eşyalarla dolsun diye uğraşırken senin yaptığına bak.elim ayağım titriyor ya!istemiyorsan bakma konularıma.zorla bak demiyoruz ya.sen biliyor musun sık kullanılanlar listem forumlarla ve bloglarla doldu.yok İngilizce moda siteleri yok stardoll bedavaları.ben mecbur değilim.sen aldığını söyleme sadece teşekkür et.benim çoğu konularıma teşekkür eden çok az.görüntülenmeye bakıyorsun 30 kişi bakmış.yoruma bakıyorsun ya 2 ya 1 ya hiç.o kadar emeklerime karşı gerçekten.sadece beni konularıma da değil.diğer paylaşım yapan arkadaşlarıma da yorum yazan az oluyor.yapıyorsunuz bedavayı geçiyorsunuz konuyu.biz bedavaları bir çatı altına topluyoruz.bide ingilizce bilmek gerekiyor çoğu site için.istiyorsan 10 tane forumdan seç bedavaları.ne kadar zor bilemessin.bir de herkes de resim koymuyor.ben her yazı için resim koymaya çalışıyorum.kısıtlı bir bilgisayar iznim var.stardoll da her ne kadar fazla param olsa da bedava şeyleri herkes gibi ben de seviyorum.of var ya akşam akşam keyfimi kaçırdın.vip sınavına girmişim yüksek not almışım keyfi yerindeydi.ama bozdun valla.bu mesaja lütfen ve lütfen yanıt yazma.savunmanı görmek bile istemiyorum.akşam akşam kompozisyon yazdırdın.Fethi Hoca olsa 100 verir.bu arada o kadar uğraşmış diyorsun.hadi be!hepsi uğraşıyor mu sanıyorsun?bundan sonra istemiyorum yorum da yazmayın konularıma.kendim çalar kendim söylerim ben.

buradan paylaşım yapan tüm kişilere sesleniyorum!lütfen bana destek olunuz.

buradan senin gibi kişilere sesleniyorum.gidin bir daha yorum falan yazmayın bana.tek işiniz bakıp geçmek zaten.aktif falan değilsiniz.ben o kadar bedava bulup yazıyorum.stardoll yönetmen rütbesine atanıyorum.siz biliyor musunuz bana forumlarda adminler kaç kere sebepsiz şeylerden hakaret edip banladılar.bu forum benim saygı gördüğüm ilk forumdur.bu yüzden teşekkür ediyorum.

Bu saygısızlığını ve hakaretini de unutacağımı sanma.ne kadar incindiğimi bilemessin.

Çağla
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

Mesaj tarafından ladycanon C.tesi Nis. 17, 2010 5:40 pm

AsLy çok büyük bir saygısızlık yapmışsın. çağla abla bizim için sabah , öğle ve akşam bedava arıyor. herkes ve sen de bu bedavaları yapıyosun! bide kalkmış çağla abla ' ya kötü sözler söylüyosun! sana hiç yakıştıramadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eyer böyle kötü şeyler söyliyeceksen naga 'nın yazdığı bedavaları okuma! Eyer bu sözlerden sonra naga'nın yazdığı bedavaları okursan sana yazıklar olsun!
ladycanon
ladycanon
StarÖzel üye
StarÖzel üye

StarPuan : 498
StardollPuan : 10
Doğum tarihi : 21/10/99

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 5:49 pm

sevgili seleme yorumun için teşekkür ediyorum.
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

Mesaj tarafından ladycanon C.tesi Nis. 17, 2010 5:51 pm

bişey değil sadece o terbiyesiz kıza haddini bildirdim!
ladycanon
ladycanon
StarÖzel üye
StarÖzel üye

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 5:55 pm

kimseye terbiyesiz demeyeceksin.söz mü? Very Happy
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

Mesaj tarafından AsLy C.tesi Nis. 17, 2010 6:16 pm

evet bende SBS.ye hazırlanıyorum..8.sınıfım hatta. gerçekten zor..
kırılacağını düşünmemiştim..ama en azndan alıntı yazabilirdin.Özür diliyorum.

ladycanon;
ben kötü söz söylemedim.Ben olabildiğince empati kurmaya çalışıyorum.o blog.n sahibi kızın yazısını okumştm..herkesn onun yazılarını kopyalayıp diğer sitelere dağıtmasından şikayet ediyordu.buarada kötü söz sözleyen sensin kanaatimce.terbiyesiz değilim ben.senin ve Çağla.nın göznde öyle olabilrm ama blog sahibi kişinin göznde öyle değilim diye düşünüyorum..

herhangi birini kırdıysam tekrar ö.diliyorum.neyin doğru olduğuna inanıyorsanız onu yapın.bende öyle yapıyorum ,)..
AsLy
AsLy
StardollS.moderatör
StardollS.moderatör

Mesaj tarafından ladycanon C.tesi Nis. 17, 2010 7:11 pm

Mad
ladycanon
ladycanon
StarÖzel üye
StarÖzel üye

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 7:26 pm

benden özür dileme.kırılan bir şey kolay tamir olmaz kuzum.8. sınıfa gidiyor olabilirsin.ancak hepimiz bir sınava hazırlanıyoruz.ve sana inat hiçbirrrrrr mesajımda alıntı yazmayacağım.sanırım aynı blog'u takip ediyoruz.o zaman lütfen konularıma yorum falan yazma.biz uğraşıyoruz değil mi?git o siteleri takip et sen.bu arada emeğime hiç saygı göstermediğin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.bu bir forum.burda bir çok insan paylaşım yapar.o ise bir blog.bir insan paylaşım yapar.tek ve tek kalır.kız da blog açmasaymış.bu beni ilgilendirmiyor.kız kopyalanmayan yazı yapsaymış.bu arada kuzenime ve bana sakın sakın sakın hakaret etme.hayattaki en iyi dostum,olmayan kardeşim,kuzenimdir o benim.beni inciltebilirsin.ancak onu sakın inciltme.ben sana açıkça yada doğrudan terbiyesiz demedim.ancak sen bana hakaret ettin.ve bu bir suçtur ülkemizde.her ne kadar herkes kullansa da.hadi diyelim suç olmasın serbest olsun.ben bir şey yapmadım ki.seni ısrarla kınamaya devam ediyorum.diğer mesajımda daha nazik olmuştum.ancak bunda olmayacağım.yönetici arkadaşlar rahatsız olursa zevkle silerim.

ben sinirli bir insanımdır.ancak dışarıdan öyle görünmem.herkes nazik ve duygusal olduğumu söyler.daha önce bana sitelerde çok hakaret ettiler.çok ezdiler beni.neden?çünkü rütbesi olmayan deneyimsiz üyenin tekiydim ben.ancak artık o üye yok.bu arada ünlü harfleri aradan yutma.Türkçemizi katleden olaylardır bunlar.ister üstüne alın ister alınma.ister git başka forumlara üye ol,ister konularıma bakma.benim umrumda değildir bilesin.daha burada neler derdim de susuyorum.bu arada.blog sahipleri nereden alıyor çoğu bedavaları sanıyorsun?ingilizce stardoll bedava sitelerinden.istersen bir iki tane söyleyeyim sana.bana değil de oraya bakarsın daha çok şey yazarlar dimi?

eğer benim konularım sizlerin gözünde bir değer taşımıyorsa ve herkes hem fikirse burada belirtin.ben gerekirse daha da paylaşım yapmam.işlerimden vakit ayırıp giriyorum siteye.diğer yönetmenlere sözüm yok.onlar da meşgul olabilirler.giremeyebilirler.paylaşım yapamayabilirler.ancak ben her gün girip konu yazıyorum.çok fazla konum var.biraz saygınız olsun lütfen...
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

Mesaj tarafından ladycanon C.tesi Nis. 17, 2010 7:31 pm

çok doğru söyledin. Laughing
ladycanon
ladycanon
StarÖzel üye
StarÖzel üye

Mesaj tarafından Mi-shil C.tesi Nis. 17, 2010 7:34 pm

bu karşılıklı atışmalı polemik fazla uzamaya başladı ve beni de sıkmaya.bu yüzden ben susuyorum
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

Mesaj tarafından AsLy C.tesi Nis. 17, 2010 9:42 pm

ben hakaret etmedim ki! söyler misin ne dedim? Ve özür de diledim 2-3 kere.Gerisi vicdanına kalmış.Affetme.Benim kaybedecek birşeyim yok.Ben üzerime düşeni yaptım,hatamı anladım ve özür diledim.Sinirli olsamda senin gibi bunu dışa yansıtmıcam.Yazdığın yazıları bi oku,sonra da benim yazdıklarımı oku.Olaya tarafsız bak ve ne saçma birşey için savunmaya geçtiğini gör.Kuzenine de birşey demedim.Nasıl istiyorsanız öyle anlayın.Ben yaşadığım ortama empatiyi kazandırmaya çalışıyorum.Sanal ve gerçek ortamda da bu böyle.Kayıp sizin.Ben sizin gibi bir çok insanı değiştiricem ve olaylara tarafsız açıdan bakmasını sağlıycm.
AsLy
AsLy
StardollS.moderatör
StardollS.moderatör

Mesaj tarafından Mi-shil Paz Nis. 25, 2010 8:13 pm

Kampanyanın süresi dolmuştur.Denerseniz olmaz.KONU KİLİT.
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

- Similar topics