stardolldan türklere jest!
3 posters
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası
stardolldan türklere jest!
bir haber paylaşayım dedim.bir türk olarak yabancı bir sitede duyulmamız gerçekten göğsümü kabarttı.normalde böyle haberleri paylaşmam ama gördüm görmeyenler için tekrar yazayım dedim...
biliyorsunuz istanbul avrupa 2010 kültür başkenti oldu.stardoll'da bunun için anasayfada bir test hazırlamış.starplaza'ya türk eteği kemeri ve badisi koymuş.suit shop'a I love turkey yazan bir tabelayı satışa sunmuş.hemde satılan her şeyi süperstar ayrımı yapmadan satıyorlar.daha önce de I love..... ile devam eden ülkelerin bazı eşyaları süperstarlar içindi.stardoll'un biz türklere bir jest yapması süper!
bu arada turkish top en çok satılan ürün olmuş!
etikette turkish children ile başlıyor.yarın 23 nisan olduğundan sanırım böyle oldu.bu arada 23 nisan kutlu olsun!
ürünler ve fiyatlarını da belirtiyim:
turkish childrens turkish belt=3 $
turkish children turkish skirt=5 $
turkish children turkish top=5 $
turkish children turkish sunglases=6 $(tek süperstar eşyası)
wallsticker turkey= 2 $
biliyorsunuz istanbul avrupa 2010 kültür başkenti oldu.stardoll'da bunun için anasayfada bir test hazırlamış.starplaza'ya türk eteği kemeri ve badisi koymuş.suit shop'a I love turkey yazan bir tabelayı satışa sunmuş.hemde satılan her şeyi süperstar ayrımı yapmadan satıyorlar.daha önce de I love..... ile devam eden ülkelerin bazı eşyaları süperstarlar içindi.stardoll'un biz türklere bir jest yapması süper!
bu arada turkish top en çok satılan ürün olmuş!
etikette turkish children ile başlıyor.yarın 23 nisan olduğundan sanırım böyle oldu.bu arada 23 nisan kutlu olsun!
ürünler ve fiyatlarını da belirtiyim:
turkish childrens turkish belt=3 $
turkish children turkish skirt=5 $
turkish children turkish top=5 $
turkish children turkish sunglases=6 $(tek süperstar eşyası)
wallsticker turkey= 2 $
Geri: stardolldan türklere jest!
teşekkürler [quote][u][i][b]
TurkishDolll- Mesaj Sayısı : 44
StarPuan : 44
StardollPuan : 5
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası