S.S lik ile ilgili bir sorum var :))
2 posters
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası
S.S lik ile ilgili bir sorum var :))
konuyu nereye açacağımı bilemedim,yanlış yerde ise yetkililer taşısınlar lütfen.
ben telefon ile s.s. olucam 1 aylık, fakat korktuğum şu, otomatik olarak kendini yenileyecek mi?
örneğin; ben s.s. oldum,1 ay geçti yani s.s.liğim bitti.ben istemeden kendisi tekrar beni s.s. yapıp,bana sormadan Tl.lerimi alabilcek mi?
yoksa s.s.liğim bitince ben istemediğim sürece yenilenmeyecek mi?
lütfen cevap verin =S
ben telefon ile s.s. olucam 1 aylık, fakat korktuğum şu, otomatik olarak kendini yenileyecek mi?
örneğin; ben s.s. oldum,1 ay geçti yani s.s.liğim bitti.ben istemeden kendisi tekrar beni s.s. yapıp,bana sormadan Tl.lerimi alabilcek mi?
yoksa s.s.liğim bitince ben istemediğim sürece yenilenmeyecek mi?
lütfen cevap verin =S
AsLy- StardollS.moderatör
StarPuan : 170
StardollPuan : 4
Doğum tarihi : 17/03/96
Geri: S.S lik ile ilgili bir sorum var :))
tabiki.ben çok ss olduğum için biliyorum.senin iznin olmadıkça yapamıyorlar.sen bir kere 1 aylık olursan 1 ay sonra süre biter ve otomatikman sslik biter.sen korkma yani.olsa bana olur.
yardımcı olabildiysem sevinirim.
yardımcı olabildiysem sevinirim.
evettt çok yardımcı oldun canm çok teşekkürler :D cumartesi Tl alıp olucm istersen konuyu kilitleyebilirsin )
AsLy- StardollS.moderatör
StarPuan : 170
StardollPuan : 4
Doğum tarihi : 17/03/96
çözüldüğüne sevindim.hayırlı olur inşallah ssliğin.ss olunca haber ver bana da evini gezeyim...
çözüldüğüne göre konuyu kilitleyebilirim.ama silmeyeceğim.bu konu hakkında bilgi edinmek isteyenler buradan bakabilsin diye...
KONU KİLİT
çözüldüğüne göre konuyu kilitleyebilirim.ama silmeyeceğim.bu konu hakkında bilgi edinmek isteyenler buradan bakabilsin diye...
KONU KİLİT
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası