bedava makyaj masası!
5 posters
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası
bedava makyaj masası!
arkadaşlar ben beceremediğim için yapmadım ihtiyacım da olmaz zaten
şimdi bir internet sayfası açıyonuz.internet explorer ise masaüstünde bir tane internet explorer simgesi olmalı.yoksa siz koyun.sonra sağ tıklayın.özellikler var.ona tıklayın.bağlantılar var ona tıklayın.ordan en altta yerel ağ ayarlarına tıklayın.proxy sunucusunda yerel ağ ayarlarınız diye başlayan bi cümle var.onun yanındaki kutucuğu işaretleyin.adrese 193.116.157.195 yazın.b. noktasına 80 yazın.
sonra internet exploreri açın.üstteki url çubuğuna http://www.stardoll.com/en/stardolltv/simple.php yazın.açılan sayfadan giriş yapın.zaten orda aynanın resmi var.orada bir de video olması lazım ona da bakmayı unutmayın.
böyle oluyormuş.inşallah becerebilirsiniz
şimdi bir internet sayfası açıyonuz.internet explorer ise masaüstünde bir tane internet explorer simgesi olmalı.yoksa siz koyun.sonra sağ tıklayın.özellikler var.ona tıklayın.bağlantılar var ona tıklayın.ordan en altta yerel ağ ayarlarına tıklayın.proxy sunucusunda yerel ağ ayarlarınız diye başlayan bi cümle var.onun yanındaki kutucuğu işaretleyin.adrese 193.116.157.195 yazın.b. noktasına 80 yazın.
sonra internet exploreri açın.üstteki url çubuğuna http://www.stardoll.com/en/stardolltv/simple.php yazın.açılan sayfadan giriş yapın.zaten orda aynanın resmi var.orada bir de video olması lazım ona da bakmayı unutmayın.
böyle oluyormuş.inşallah becerebilirsiniz
Geri: bedava makyaj masası!
bende yapamadım o internet sayfası açılmadı bende
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
StarPuan : 806
StardollPuan : 13
Doğum tarihi : 06/05/99
üffffff!offfffff!
ladycanon- StarÖzel üye
StarPuan : 498
StardollPuan : 10
Doğum tarihi : 21/10/99
ben aldim ama ie ile değil firefox ile acildi sayfa
fulie- Mesaj Sayısı : 16
StarPuan : 19
StardollPuan : 5
hayır kuzum açılmıyor.bu arada sayfayı proxy aracıları ile de görebiliyoruz
o zaman ben sansliymisim
fulie- Mesaj Sayısı : 16
StarPuan : 19
StardollPuan : 5
ayy benim laptop delirmiş daha yeni almıştım ya.talihim yok bahtım kara....
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 1 sayfası