lütfen bakınız rica ediyorum
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
lütfen bakınız rica ediyorum
Arkadaşlar son günlerde dikkatimi çekenler var yazıyorum ve siz de daha yapmıyorsunuz
* Sadece modere ederken yani bir başlığı taşırken , silerken , kitlerken renkli yazı kullanılır.Yani kullanmanız için bu yetkilere sahip olmanız gerekiyor... Ve sadece ben siz üyelerin dikkatini çekmek,yani vurgu yapmak için KULLANIYORUM
*Büyük harfleri nerede kullanacağınızı biliyorsunuz herhalde.O yüzden açıklama gereği duymuyorum...
*Lütfen nazik olalım ve kimse ile kavga etmeyelim.
*Eğer derseniz ki benim bir sorunum var,hemen bana yazın.Bu yazma işi özel mesaj,stardoll'dan özel mesaj veya ileti,hiç biri olmadıysa bana e posta atın,msnemi ekleyin ama kendinizi de tanıtın yani...
*Moderatör olmak isterseniz yine üstte verdiğim yerlerden bana bildiriniz.Bende düşünür karar veririm.Ve genelde bu konuda cimri değilimdir.Sizi denerim eğer dersem ki tamam olur bu,siz yola devam edersiniz
*Lütfen şu şekilde yazılar yazmayalım:
bu mesajı 10 kulüpte paylaş sana şu kadar ayakkabı bu kadar para....
işte adminle konuşuk bu mesajı 100 kişiye gönderirsen ss oluyorsun...
Bakın saçma forum kirleniyor değil mi?
*Başta bana,daha sonra Zeynep'e . co-adminlere,süper moderatörlere,moderatörlere,grafikerlere saygılı olun.
*Bakın ben kızgın bir insanım beni kızdıracak şeyler yapmayın lütfen
* Lütfen messenger dili ile konuşmayalım yani , slm ,nbr gibi...
Hepiniz benim için çok değerlisiniz...
Raina
* Sadece modere ederken yani bir başlığı taşırken , silerken , kitlerken renkli yazı kullanılır.Yani kullanmanız için bu yetkilere sahip olmanız gerekiyor... Ve sadece ben siz üyelerin dikkatini çekmek,yani vurgu yapmak için KULLANIYORUM
*Büyük harfleri nerede kullanacağınızı biliyorsunuz herhalde.O yüzden açıklama gereği duymuyorum...
*Lütfen nazik olalım ve kimse ile kavga etmeyelim.
*Eğer derseniz ki benim bir sorunum var,hemen bana yazın.Bu yazma işi özel mesaj,stardoll'dan özel mesaj veya ileti,hiç biri olmadıysa bana e posta atın,msnemi ekleyin ama kendinizi de tanıtın yani...
*Moderatör olmak isterseniz yine üstte verdiğim yerlerden bana bildiriniz.Bende düşünür karar veririm.Ve genelde bu konuda cimri değilimdir.Sizi denerim eğer dersem ki tamam olur bu,siz yola devam edersiniz
*Lütfen şu şekilde yazılar yazmayalım:
bu mesajı 10 kulüpte paylaş sana şu kadar ayakkabı bu kadar para....
işte adminle konuşuk bu mesajı 100 kişiye gönderirsen ss oluyorsun...
Bakın saçma forum kirleniyor değil mi?
*Başta bana,daha sonra Zeynep'e . co-adminlere,süper moderatörlere,moderatörlere,grafikerlere saygılı olun.
*Bakın ben kızgın bir insanım beni kızdıracak şeyler yapmayın lütfen
* Lütfen messenger dili ile konuşmayalım yani , slm ,nbr gibi...
Hepiniz benim için çok değerlisiniz...
Raina
Geri: lütfen bakınız rica ediyorum
tmm emredersiniz komutanım
Witch (Queen-Wampire)- StardollCo-Admin
StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96
rütbeler asker rütbesi zaten
ilk maddeyle iligili bişey sorcam. sadece kırmızı mı kullanabiliyoru? pembe mavi falan da olabilir mi??
ilk maddeyle iligili bişey sorcam. sadece kırmızı mı kullanabiliyoru? pembe mavi falan da olabilir mi??
Başta sana.*Başta bana,daha sonra Zeynep'e . co-adminlere,süper moderatörlere,moderatörlere,grafikerlere saygılı olun.
Elena demiş ki:Başta sana.*Başta bana,daha sonra Zeynep'e . co-adminlere,süper moderatörlere,moderatörlere,grafikerlere saygılı olun.
hahaha
bu arada diğer renkler olmaz sadece başka şeyler için
Similar topics
» bir kittynaga özel haberi... mutlaka bakınız
» lütfen
» lütfen yöneticiler bakabilirmi
» Tanıtım-Cevap Lütfen!
» lütfen bakın duyurum!
» lütfen
» lütfen yöneticiler bakabilirmi
» Tanıtım-Cevap Lütfen!
» lütfen bakın duyurum!