YETER!
+3
Witch (Queen-Wampire)
SeVgi ヅヅ
Mi-shil
7 posters
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
YETER!
Gerçekten yeter.Bundan sonra bana saygısızlık yapan her şahısa haddini bildireceğim.Artık o nazik Admininiz kalmadı! Eser bırakmadınız! Sizin yüzünüzden çok sinirlendim.Elim ayağım titriyor gözüm seyiriyor ve atıyor siz beni hasta edip atacaksınız bu forumdan ve size o kadar fedakarlık yaptığım halde !
Geri: YETER!
ya noldu çağla abla bir sana bişey mi dedi noldu
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
StarPuan : 806
StardollPuan : 13
Doğum tarihi : 06/05/99
Mesaj 1
çok fazla abartmayalım isterseniz evet biraz birşeyler oldu ama sende ağır konuştun!
ayrıca yaren ve ben hallettik iyiki -jelly var cnm benm iyi davrandı konuyuda kilitledi bitti olay
ama uzatmaya gerek yok!ortada küfür yok! hakaret yok!bitti olay!
uzatmayalım .ayrıca forumlar resmiyet için değil eğlence içindir!bilgi paylaşırsın eğlenirsin!
Mesaj 2
yinede yaptıklarım için özür dilerim admin kötü oldu:( söz bir daha böyle birşey olmaz
Mi-Shil : - Benim bir ismim var
çok fazla abartmayalım isterseniz evet biraz birşeyler oldu ama sende ağır konuştun!
ayrıca yaren ve ben hallettik iyiki -jelly var cnm benm iyi davrandı konuyuda kilitledi bitti olay
ama uzatmaya gerek yok!ortada küfür yok! hakaret yok!bitti olay!
uzatmayalım .ayrıca forumlar resmiyet için değil eğlence içindir!bilgi paylaşırsın eğlenirsin!
Mesaj 2
yinede yaptıklarım için özür dilerim admin kötü oldu:( söz bir daha böyle birşey olmaz
Mi-Shil : - Benim bir ismim var
Witch (Queen-Wampire)- StardollCo-Admin
StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96
dilan lütfen bidaha saygısızlık yapma !!
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
Dilan!!!!!
Ben ne dedim sana?! Saygı yoksa eğlence ve sevgi de yoktur.Hem ben labaliyeti sevmem.
Ve ben abartmıyorum hatta sevgi'ciğime de anlattım bana hak verdiğine eminim...
Ve bir Deneme Moderatör olarak örnek olmalısın ve flood yapmamalısın bunu bilmediğini söyleme lütfen.ama bilmediğin halde buraya bildiğini yazma
Ben ne dedim sana?! Saygı yoksa eğlence ve sevgi de yoktur.Hem ben labaliyeti sevmem.
Ve ben abartmıyorum hatta sevgi'ciğime de anlattım bana hak verdiğine eminim...
Ve bir Deneme Moderatör olarak örnek olmalısın ve flood yapmamalısın bunu bilmediğini söyleme lütfen.ama bilmediğin halde buraya bildiğini yazma
dilan bak şu diyorum cok flood yapıyosun bir konuya cok mesaj yazıyosun cünkü puanın cok olsum diye çağla abla gitti birden flood yapmaya başladın
SeVgi ヅヅ- StardollAdmin
Yah tAMAM!uzatmayalım of!Bitsin konu isterseniz.Evet maalesef flood yaptım.ve evet senin bir ismin var ve flood yapmamın nedeni senden özür dilemem ! denem moderetör için sağol her neyse yinede ÖZÜR DİLERİM
Çağla!
Çağla!
Witch (Queen-Wampire)- StardollCo-Admin
StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96
Aynı yaşta olmanıza rağmen bebek gibisiniz afedersin çağla abla ama senin Dilana böyle bir tehtit d bulunmaya hakkın yok dilan kusura bakma ama senin de bu forumun kuralı olarak flood yapmaman gerekiyor bunu SAKIN AMA SAKIN BİR HAKARET OLARAK ALGILAMAYIN!!! ben doğruları söyledim erisi beni anlamanıza bağlı kafam şişti!
Bloom_Hannah_1- Mesaj Sayısı : 810
StarPuan : 1028
StardollPuan : -8
Bloom_Hannah_1 demiş ki:Aynı yaşta olmanıza rağmen bebek gibisiniz afedersin çağla abla ama senin Dilana böyle bir tehtit d bulunmaya hakkın yok dilan kusura bakma ama senin de bu forumun kuralı olarak flood yapmaman gerekiyor bunu SAKIN AMA SAKIN BİR HAKARET OLARAK ALGILAMAYIN!!! ben doğruları söyledim erisi beni anlamanıza bağlı kafam şişti!
gerçekten saçmalıyorsun ve sana verdiğim ve vereceğim her cezayı hakediyorsun.
benim de canım var ama her ama her bedavayı senin bu banlama olayın yüzünden kaçırıyorum sana dedim ki BUNU SAKIN HAKARET OLARAK ALGILAMAYIN!! dedim onu okumadın galibe
Bloom_Hannah- Mesaj Sayısı : 35
StarPuan : 44
StardollPuan : 6
ee sen banlarsan başka nasıl gireyim?
ee ama ben bedava kaçırıyorum
bedava şu aralar yok ve senin takip ettiğin siteler vardır çünkü sende bedava yazıyorsun
çıkmicam yine de arkadasımla konususyorum
QueenWampire
Demek şu aralar haylaz ve ukala olan kızımızla konuşuyorsun.o zaman msnde konuş canım bana ne
benim cezam 1 günlük müydü?
Bloom_Hannah_1- Mesaj Sayısı : 810
StarPuan : 1028
StardollPuan : -8
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Stardoll :: Forum Hakkında :: Çöp Kutusu
1 sayfadaki 3 sayfası