Stardoll
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bırakıyorum arkadaşlar

+4
Bloom_Hannah_1
silent_qirl
_GzM_
Mi-shil
8 posters

Bırakıyorum arkadaşlar Empty Bırakıyorum arkadaşlar

Mesaj tarafından Mi-shil Ptsi Kas. 22, 2010 7:21 pm

Şu sıralar ne foruma ne stardolla giriyorum.Stardolldan soğudum biraz.Foruma da gereken ilgiyi göstermiyor üyelerim.Yemin ederim girip,bakıp,çıkıyorsunuz.Ben de bir karar aldım.Bu yaptığınız artık tak etti.Forumu bırakıyorum.Yerime atanacak kişiyi Yöneticimiz Zeynep'e bırakıyorum.Zeynep lütfen darılma.Buradaki herkese dargınım.Hiç birinize yanıt vermeyi planlamıyorum.Zaten yönetici olarak sizi otoritem altına sokamadım.Suç benim.Hepinizden sonsuz özür diliyorum.Unutmayın ki,gitmemi içten içe istiyordunuz.Sanki bir protestoydu bu.1000 üyenin kaçı düzenli yorum yazıp konu açıyor?! Allah için sorarım size.Buna sebep olan sanırım benim.Ve bu sorumluluğu kaldıramadığımı düşünüyorum.Beceriksizim.Yeteneksizim.Umarım bensiz mutlu olursunuz.Ve inadına kurallara uymayanları Zeynepe havale ediyorum.Bu güne kadar hiçbirinizin kötü bir huyunuzu ona söylemedim.İnanın o benden çok daha katıdır.Ben üyelerime acıyıp kaç kez kuralları uygulamadım.İnanın bana o öyle bir şeyi yapmayacaktır.Zeynep,kızma lütfen doğruları söylüyorum.10 aya yakın bir sürede bunları öğrendim.Bana kattığı onca bilgiyi unutmamak lazım.Bu deneyimi sana borçluyum.Daha resim eklemeyi bilmezken neler neler öğrendim.Ve son görevimi yapıyorum.Forum düzenine uymayanlar:

*Bloom_Hannah_1

Ve yücelttiğim ve bu forum için benden daha çok çalıştığına inandığım yüce insanlar:

*SeVgi ヅヅ
*QueenWampire

Sanırım gereken ilgiyi göstermediğim,üstüne üstlük batırma derecesine getirdiğim bu forumdan ayrılıyorum.Hakkınızı helal edin...

Bana nereden ulaşabilirsiniz?

Lady popular = Missvaleria
Stardoll = Kittynaga
Simstr(arada giriyorum) = Mi-Shil
Messenger= nagapoko@hotmail.com

Lütfen forumdan ve kim olduğunuzu belirtin.

Kararımı değiştirir miyim? Hımm... Belki.Siz değişirsenin neden olmasın?!

Dedim ve gittim...

Mi-Shil
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

StarPuan : 1904
StardollPuan : 56
Doğum tarihi : 23/02/98

http://mi-shil.blogspot.com/

Bırakıyorum arkadaşlar Empty Geri: Bırakıyorum arkadaşlar

Mesaj tarafından _GzM_ Ptsi Kas. 22, 2010 8:30 pm

Lütfen gitmeyin.Benim isteğim kalmanızdan yana.Sizin gitmeniz bu forumun dengesini kesin bozucak.Gördüğüm kadarıyla,bütün üyeler sizi çok seviyorlar.Sizin kararınıza saygı duyuyorum ama lütfen gitmeyin...
_GzM_
_GzM_

StarPuan : 120
StardollPuan : 5
Doğum tarihi : 07/07/98

http://jellyforum.bosfforum.org/forum.htm

Mesaj tarafından silent_qirl Salı Kas. 23, 2010 3:51 pm

bncede gitmeyin burda yeni olmama ragmen gitmenizi istemiorm lütfen
silent_qirl
silent_qirl

StarPuan : 22
StardollPuan : 5
Doğum tarihi : 09/12/97

Mesaj tarafından Bloom_Hannah_1 Çarş. Kas. 24, 2010 1:13 pm

Benimle böyle konuşamazsın çağla abla !!Saygımdan sana hep abla diyorum ama sen ısrarla beni kötülüyorsun!!
Bloom_Hannah_1
Bloom_Hannah_1

StarPuan : 1028
StardollPuan : -8

Mesaj tarafından SeVgi ヅヅ Çarş. Kas. 24, 2010 1:17 pm

ya çağla abla aramızda ne olursa olsun lütfen forumu bırakmaa forum sensiz çekilmiyo gercekten foruma hemen girip cıkmamızdaa okullar açıldıktan sonra derslerimiz cok yogun hemen girip cıkıyoruz hatta bedavaları yapmaya bile zamanımız yetmiyorr zaten bende bugunleerde paylaşamıyorum herkesten özür diliyorum LÜTFEN BIRAKMAA Sad((
SeVgi ヅヅ
SeVgi ヅヅ
StardollAdmin
StardollAdmin

StarPuan : 806
StardollPuan : 13
Doğum tarihi : 06/05/99

Mesaj tarafından Bloom_Hannah_1 Çarş. Kas. 24, 2010 1:25 pm

Evet bırakma bende özür dilerim ama ne yapayım bisikletim gitti çok sinirim bozuk Sad nolu gitmeeee Sad
Bloom_Hannah_1
Bloom_Hannah_1

Mesaj tarafından playgurl238 Cuma Kas. 26, 2010 11:04 pm

Bloom_Hannah_1 demiş ki:Benimle böyle konuşamazsın çağla abla !!Saygımdan sana hep abla diyorum ama sen ısrarla beni kötülüyorsun!!
Yaren kusura bakma ama bizim de bir sınırımız var ! Hep yapıyorsun,yapıyorsun sonra da hiçbirşey yapmamış gibi davranıyorsun.. Sayende Çağla'da gitti,başka kim gidecek merakla bekliyoruuuum.

...
Çağla bak lütfen gitmee,sen gidersen naparız biiiz ? Sad Biliyorum ben giripte üyelerle hiç ilgilenmedim,hep sen ilgilendin ama artık aklım başıma geldi.. Eğer geri dönersen elimden geleni değil çok çok fazlasını yapacağım..
playgurl238
playgurl238
StardollAdmin
StardollAdmin

StarPuan : 1655
StardollPuan : 6
Doğum tarihi : 13/06/93

https://stardoll.1talk.net

Mesaj tarafından Bloom_Hannah_1 C.tesi Kas. 27, 2010 6:58 pm

Hep ben suçluyum,hep ben kötü davranışlıyım zaten.Bunaldım,sıkıldım yeter artık yeter yani yeter hep neden ben suçluyum ya!Çağla abla gidiyor,ben suçlu oluyorum.Neden hep ben suçluyum.Bende ayrılayım o zaman Allah Allah!!!
Bloom_Hannah_1
Bloom_Hannah_1

Mesaj tarafından Orjinal Paz Kas. 28, 2010 4:07 pm

Bloom_Hannah_1 demiş ki:Hep ben suçluyum,hep ben kötü davranışlıyım zaten.Bunaldım,sıkıldım yeter artık yeter yani yeter hep neden ben suçluyum ya!Çağla abla gidiyor,ben suçlu oluyorum.Neden hep ben suçluyum.Bende ayrılayım o zaman Allah Allah!!!

Bloom_Hannah_1 okadar cok ayrilmak istiyorsan ayrila bilirsin seni tutan yok .
Hic kimse senin yüzündende diyemez diyenleride uyariyorum .

Konu temizlenmistir.
Orjinal
Orjinal
StardollAdmin
StardollAdmin

StarPuan : 73
StardollPuan : 3
Doğum tarihi : 09/10/95

Mesaj tarafından Mi-shil Paz Kas. 28, 2010 4:17 pm

maNga demiş ki:
Bloom_Hannah_1 demiş ki:Benimle böyle konuşamazsın çağla abla !!Saygımdan sana hep abla diyorum ama sen ısrarla beni kötülüyorsun!!
Yaren kusura bakma ama bizim de bir sınırımız var ! Hep yapıyorsun,yapıyorsun sonra da hiçbirşey yapmamış gibi davranıyorsun.. Sayende Çağla'da gitti,başka kim gidecek merakla bekliyoruuuum.

...
Çağla bak lütfen gitmee,sen gidersen naparız biiiz ? Sad Biliyorum ben giripte üyelerle hiç ilgilenmedim,hep sen ilgilendin ama artık aklım başıma geldi.. Eğer geri dönersen elimden geleni değil çok çok fazlasını yapacağım..

Aman allahım hakkımın savunulduğunu görüyorum?! Her neyse tamam gitmiyorum.Tema güzel olmuş affediyorum flower
Mi-shil
Mi-shil
StardollYönetici
StardollYönetici

StarPuan : 1904
StardollPuan : 56
Doğum tarihi : 23/02/98

http://mi-shil.blogspot.com/

Mesaj tarafından Witch (Queen-Wampire) Perş. Şub. 17, 2011 2:50 pm

çağla nolur gitme Smile ben seni çok seviyordum.Evete arada atışıyorduk azıcık ama sonra barışıyorduk.Forumla cidden çok ilgileniyordun.Gitmen bence senin için bir haksızlık.Geri dönmeni diliyorum Smile
Witch (Queen-Wampire)
Witch (Queen-Wampire)
StardollCo-Admin
StardollCo-Admin

StarPuan : 892
StardollPuan : 11
Doğum tarihi : 18/11/96

- Similar topics